Specialopgaver

Caltec er en maskinfabrik, der løser specialopgaver og deltager i produktudvikling. Vi fungerer meget gerne som sparringspartner og udvikler nye løsninger til kunderne, både på tegnestuen og i produktionen. Vi udvikler kreative og tilpassede løsninger til netop dine opgaver.

Fra skitse til færdigt produkt

Klem bolt - Clatec udfører specialopgaver - kom med din udfordring - vi drejer og fræser alle metalemnererKom med din skitse og en snak om din idé. Vi er ikke afhængige af flotte forkromede, målfaste tegninger, men kan skabe de rette løsninger gennem en kreativ tilgang til produktudvikling. Vi forvandler dine løse tanker og skitser til målfaste tegninger lige til at producere efter, så du får et produkt, der er lige som du havde tænkt dig – og allerhelst lidt bedre …

Kræver din opgave specielle maskiner og opstillinger, sørger vi for det. Vores maskinpark rummer både avancerede CNC-teknik og maskiner, som er velegnede til specialopgaver og mindre serier, der kræver hurtig omstilling, eller som forudsætter specialudviklede maskiner og metoder.

 

Vi deltager gerne allerede i idéfasen, så vi får tænkt produktionsoptimering ind i udviklingsfasen og dermed opnår en billigere og mere økonomisk proces for jer. 

Kontakt Caltec og få et godt tilbud på din specialopgave - vi rådgiver og sparrer for at udvikle det bedste produkt og opnå en effektiv proces.