Spåntagning

Spåntagning og skærende bearbejdning – alt inden for CNC drejning og CNC fræsning- er Caltecs speciale. Vi arbejder i de fleste materialer som almindeligt stål, rustfrit stål, jern, aluminium, bronze og plast.

CNC fræsning og CNC drejning

CNC drejearbejde, CNC fræsearbejde er Caltecs specialer. Vi udfører drejning og fræsning af alle emner i metal og plastGennem CNC fræsning og CNC drejning fremstiller vi alle typer komponenter i små og store serier.

Det kan være reservedele til danske privatbaner. Ofte får vi de gamle emner ind uden tegningsdokumentation. Vi har stor erfaring med at tegne emnet op, identificere gevindstørrelse og fremstille nye på baggrund af de gamle slidte reservedele.

 

 

Spåntagning og konstruktionsændringer

Konstruktionsændringer af et emne kan give store besparelser for kunden. Caltec hjælper med at optimere emnerne ved at konstruere dem, så de er optimale at bearbejde. Dermed bliver de billigere at fremstille. Vi fremstiller gerne tegninger og rådgiver om produktudvikling og produktionsoptimering - og kan være med allerede i idéfasen for at sikre jer en effektiv proces.

Rådgivning om valg af materiale

Caltec har ekspertisen og rådgiver gerne om valg af det rette materiale til den konkrete opgave. Kontakt os, hvis du er i tvivl om materialevalg eller ønsker et at få optimeret dine emner, så produktionen bliver så effektiv som mulig.

Eksempler på udførte opgaver

  • Dele der indgår i svejsede konstruktioner
  • Stempelstamme til kantpresse
  • Dyser
  • Aksler
  • Bøsninger
  • Hydrulik-dele

Kontakt Caltec og få et godt tilbud på CNC drejning eller CNC fræsning af komponenter og reservedele i alle materialer.