Referencer

Caltec - meget mere end en underleverandør

Caltec tager ansvar for kundens deadlines og bidrager med gode ideer og nytænkning, der sænker produktionsprisen. Det er super service, fortæller en mangeårig samarbejdspartner.

Vores deadline er også vigtig for Caltec – det har reddet os mere end én gang

CNC drejning og fræsning af muffer og andre drejedele. Calec arbejder med spåntagende emner - maskinefabrik- Caltec har reddet os mere end en gang, hvor vi har stået i en akut situation med brug for hurtig udrykning, fortæller Kurt Andresen fra Ahcon. Det har sparet os for mange penge. På nogle ordrer har vi klausuler; ordren skal leveres til tiden, ellers annulleres den. I de situationer har Caltec mere end en gang været ude for at modtage ordrer på muffer og andre drejedele to dage før vores deadline. Som en selvfølge udfører Carsten Albrechtsen hasteopgaven med det samme. Efterfølgende kører han gerne selv ud til os med produkterne, så vi er helt sikre på at kunne overholde vores deadline. Det er en super service, og det betyder meget for os, når vi skal levere en stor ordre til tiden.

Caltecs nytænkning og ideudvikling har ofte reduceret produktionprisen

- Caltec er mere end en underleverandør, fortæller Kurt Andresen. Jeg bruger Carsten som sparringspartner og spørger ham til råds om tekniske problemstillinger. Her er han altid meget hjælpsom og byder ind med innovative løsninger. Carsten kommer selv med nye ideer og forslag til nyudvikling af maskinerne, så vi kan reducere produktionsprisen. Faktisk har vi flere gange oplevet at kunne halvere produktionsprisen med udgangspunkt i hans nytænkning.

 

Kurt Andresen står for konstruktion og udvikling hos Ahcon og fortæller om det mangeårige samarbejde med Caltec. Caltec leverer alle specialdrejedele til Ahcon, fortæller Kurt Andresen. - Carsten er fleksibel, hjælpsom og meget behagelig at arbejde sammen med. Vi har en god tone mellem os.

Ahcon tilbyder specialprodukter til dækbranchen med vægt på effektivitet og rationalitet, kombineret med ergonomi og sikkerhed.