Profil

Caltec er din professionelle  underleverandør af spåntagende bearbejdning af alle typer stål, jern og aluminium. Vi udfører traditionel spåntagning, CNC drejning og fræsning af alle emner. Vi er underleverandør til jern- og maskinindustrien, så som vindmølleindustri, bilindustri og landbrugsindustrien.

Samarbejde og dialog

CNC drejning og CNC fræsning - Clatec maskinfabrik: Fræsning, drejning og spåntagningHos Caltec får du personlige kontakt og dialog – om du kommer med en stor eller lille opgave. Nye kunder får vi ofte gennem anbefalinger fra eksisterende kunder – det er vi vældigt stolte af og tager som udtryk for, at vi gør et godt stykke arbejde, leverer den bedste kvalitet og holder det, vi lover. Samarbejdet er i fokus – vi omstiller os lynhurtigt til jeres opgaver og kan være en tæt samarbejdspartner og sparringspartner. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi ofte holder styr på tegninger for vores faste kunder – så er I sikret kontinuitet og sammenhæng.

Effektive produktionsmetoder

Med effektive produktionsmetoder, fleksibilitet og stor ekspertise inden for feltet, er du garanteret høj kvalitet og den mest økonomiske løsning. Vi sætter en ære i at yde vores allerbedste, hver gang. Ingen produkter forlader virksomheden, før de er dobbelttjekket. Du er sikker på at modtage et produkt, som kan indgå i produktionen med det samme.

Teknologi

Ud over den avancerede CNC teknik, benytter vi vores øvrige specialmaskiner. De forskellige maskiner gør os i stand til også at løse mindre opgaver og serier, der kræver omstilling af maskiner eller som forudsætter specialudviklede maskiner og metoder.

Teknisk indsigt og håndværksmæssig kunnen

Carsten Albrechtsen er indehaver af Caltec, som han overtog efter sin far i 2004. Carsten er maskiningeniør og maskinarbejder og nærmest født ind i virksomheden, som hans far grundlagde i 1973. Kombinationen af teknisk indsigt og håndværksmæssig kunnen gør Carsten til en idérig produktudvikler og sparringspartner. Udfordringerne løses på kreative måder men hele tiden med udgangspunkt i et solidt kendskab til materialer og metoder.